Plissehordeur groot (10)
Interieur

Plissé hordeuren, onmisbaar in je huis

posted by Mirthe 9 maart 2017 0 comments

Plissé hordeuren zijn één van de meest vernieuwende ontwikkelingen bij deuren: bij een dergelijke deur wordt gebruik gemaakt van geplisseerd horrengaas in plaats van strak horrengaas, en zijn dus veel steviger. Een plissé hordeur is de ideale manier om uw deuren functioneler en stijlvoller te maken, maar daar houden de voordelen niet bij op.
Continue Reading

warm
Klussen

3 designtips waarmee je kan besparen op verwarmingskosten

posted by Mirthe 4 maart 2017 0 comments

Het design van een woning heeft uitwerking op vele dingen. Zo kan de inrichting van een kamer in huis bijvoorbeeld de emotionele gesteldheid van een persoon beïnvloeden. Met design kan je voor ontspanning, concentratie of rust zorgen. Design heeft ook invloed op praktische dingen. Een goed ingerichte keuken maakt de praktische taak van het eten koken bijvoorbeeld een stuk makkelijker. Wist je dat interieurdesign ook van positieve invloed kan zijn op het besparen van energie? De loodgieter uit Schiedam deelt drie designtips waarmee je kan besparen op verwarmingskosten.
Continue Reading

mobile-device-for-home-security-app-Shutterstock1
Interieur

Zo kan je makkelijk zelf een woning beter beveiligen

posted by Mirthe 4 maart 2017 0 comments

Door dingen in huis zelf te doen kan je geld besparen. Ook is het mogelijk om je eigen stijl ergens aan te geven. De voornaamste reden voor veel doe-het-zelvers om dingen zelf te doen is echter het besparen op de kosten. Bij het design van een woning moeten we vaak een afweging maken wat er allemaal mogelijk is met het beschikbare budget. Door zelf deuren en muren te verven kan je er misschien voor zorgen dat je toch geld overhoudt om dat mooie bankstel te kopen. Dezelfde stelling gaat ook op bij het beveiligen van een woning. De slotenmaker deelt daarom drie voorbeelden van beveiligingsmaatregelen die je makkelijk zelf kunt doen.
Continue Reading

shutterstock_28616644
Interieur

Nieuwe badkamer inrichten?

posted by Mirthe 27 februari 2017 0 comments

Het is zover, je hebt besloten om de oude badkamer eruit te gooien en een compleet nieuwe badkamer in te (laten) richten. Soms is er een radicale verbouwing nodig waarbij alles eruit moet worden gesloopt om een nieuwe badkamer te krijgen. Die oude douchebak met dat gemetselde randje is nu toch echt aan vervanging toe en moet plaats maken voor een hypermoderne douchecabine. Zeker de moderne douchecabines van tegenwoordig zijn van alle gemakken voorzien. Zo zijn er cabines waarbij van uit verschillende kanten water komt en je ook nog kunt kiezen voor massagestralen of gewone stralen. In ieder geval is er tegenwoordig veel te koop op het gebied van sanitair, zo wordt douchen of in bad gaan nog meer ontspannend.
Continue Reading

2
Interieur

Een goede studeerplek in huis

posted by Mirthe 27 februari 2017 0 comments

Toen we jong waren gingen we naar de lagere school om te leren schrijven, rekenen, enz. Na de lagere school gingen de meesten van ons naar de middelbare school om verder onderwijs te genieten. Op de middelbare school moeten we echt serieus huiswerk gaan maken en gaan leren voor proefwerken en overhoringen. Op een gegeven moment doen we eindexamen en krijgen we echt veel tentamens op ons bord. Sommigen doen na de middelbare school nog een vervolgopleiding, bijvoorbeeld aan een Hbo, of gaan een studie volgen aan de universiteit. Meestal gaan leerlingen die de middelbare school verlaten op kamers als ze serieus gaan studeren. Tot die tijd wonen de meeste leerlingen gewoon thuis bij hun ouders. Maar hoe je het ook wendt of keert, er zal op de middelbare school en tijdens de vervolgopleiding of studie serieus gestudeerd moeten worden.
Continue Reading

Afbeelding 1 designfordelight.nl
Klussen

Wat zijn de werkzaamheden van een dakdekker?

posted by Mirthe 13 februari 2017 0 comments

Het dak van je woning: je kijkt er niet snel naar om, maar het is wel van belang dat de kwaliteit goed blijft. Wanneer je er niets aan doet, bestaat namelijk de kans dat het dak na verloop van tijd gaat lekken en dat wil je natuurlijk te allen tijde voorkomen. Maar een dakdekker kun je voor veel meer werkzaamheden inschakelen. In de onderstaande tekst lees je enkele werkzaamheden waarvoor je een dakdekker in kunt schakelen.
Continue Reading

Afbeelding 2 designfordelight.nl
Klussen

De verschillende werkzaamheden van een slotenmaker

posted by Mirthe 13 februari 2017 0 comments

Werkt één van de sloten op een toegangsdeur tot je woning niet meer naar behoren? Dat kan verschillende oorzaken hebben. Mogelijk is het slot geforceerd door een inbreker, maar het kan ook zo zijn dat de sleutel niet meer om kan draaien of dat de sleutel is afgebroken in het slot. Om je woning weer veilig af te kunnen sluiten, doe je er dan ook goed aan om dit probleem zo snel mogelijk te verhelpen. Hiervoor kun je een slotenmaker inschakelen. Maar voor welke werkzaamheden kun je een slotenmaker eigenlijk allemaal inschakelen?
Continue Reading

zwembad in de tuin met zwembadoverkapping
Tuin

Tips voor het aanleggen van een zwembad in de tuin

posted by Mirthe 11 februari 2017 0 comments

Wat is er nou leuker in de zomer dan een zwembad in de tuin? Jij kunt erin afkoelen, je kinderen kunnen lekker spelen. Omdat een zwembad in je tuin aanleggen niet een eenvoudige opgave is heeft zwembad-overkapping.com hier een paar tips opgesteld om je te helpen met het onderhoud en de verschillende opties.
Continue Reading

boomhut in de tuin
Tuin

Een boomhut staat in elke tuin

posted by Mirthe 9 februari 2017 0 comments

Een boomhut in de tuin: is dat niet stiekem de droom van iedereen? Kinderen vinden het geweldig, maar ook voor volwassenen kan een boomhut erg leuk zijn. Niet alleen voor vertier, maar het ziet er ook nog eens erg leuk uit om een boomhut in de tuin te hebben. Want zeg nu zelf: zo’n robuust bouwwerk, dat misstaat toch in geen enkele tuin?
Continue Reading

fotobehang woonkamer 2
Interieur

Leuke tips voor een make-over van je interieur

posted by Mirthe 25 januari 2017 0 comments
 Wil je eens wat anders met je interieur doen, maar weet je niet precies wat of hoe? Wanneer je zelf aan de slag wilt, is het handig om te weten waar je kunt beginnen en hoe je niet teveel tijd kwijt bent aan een interieurverandering. Een snelle make-over van je inrichting kun je op verschillende manieren voor elkaar krijgen. Als je een halve dag vrij bent en er even de tijd voor neemt, heb je je interieur zo veranderd. Doordat het niet heel tijdrovend en niet heel duur is, kun je je inrichting nog eens wat vaker veranderen!

Continue Reading